Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه تعلیم و تربیت خبگزاری فارس، رضا کچوئیان مسؤول برگزار کننده آزمون اصلح از برگزاری آزمون جبرانی مهارت آموزان ماده 28 روز سه شنبه 12 اسفند سال‌جاری به صورت مجازی خبر داد و اظهار کرد: مهارت آموزانی که پودمان‌‌های آموزشی و سایر مؤلفه‌‌ها را با موفقیت گذرانده باشند از نظر معاونت آموزشی مجاز به شرکت در آزمون کتبی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از قبولی تعداد 529 نفر دیگر از مهارت آموزان شرکت کننده در آزمون برگزار شده 21 آذر ماه گذشته سخن گفت و افزود: ارسال و دریافت نمرات جدید کارآموزی و مؤلفه فرهنگی این افراد، تأیید کننده کسب حدنصاب نمره و قبولی در آزمون است.

کچوئیان، کسب حدنصاب نمرات و معدل پودمان‌‌های آموزشی را برای مهارت آموزان لازم و ضروری خواند و گفت: افرادی که موفق به کسب حدنصاب لازم نمره 650 در مجموع 3 مولفه نشده‌اند می توانند در این آزمون شرکت کنند.

دبیر شورای تخصصی نظارت دانشگاه فرهنگیان در خصوص چگونگی برگزاری آزمون جبرانی مهارت آموزان ماده 28، بیان کرد: مؤلفه کتبی جبرانی اصلح به صورت برخط و در محیط آزمون‌های الکترونیکی دانشگاه فرهنگیان بر اساس پروتکل اختصاصی آزمون ‌های مجازی مرکز سنجش دانشگاه برگزار خواهد شد.

وی، برگزاری این آزمون را در رشته‌های مختلف شامل حدود 70 سؤال‌‌ چندگزینه‌ای ذکر کرد و افزود: محتوای آزمون متشکل از محتوای پودمان‌های آموزشی یا محتوای الکترونیکی تولید شده توسط دانشگاه برای پودمان ‌های تحصیلی مبتنی بر برنامه درسی دوره یکساله مهارت‌آموزی و اسناد مرتبط هر رشته شامل کتاب‌‌های درسی وزارت آموزش و پرورش، کتاب‌های راهنمای معلم در رشته‌‌های آموزش ابتدایی و متوسطه و همچنین اسناد و آیین نامه‌های مربوط به سایر رشته‌های استخدامی است.

کچوئیان با اشاره به برنامه درسی و مصوبات شورای دانشگاه فرآیند اصلح را مشتمل بر سه مؤلفه تدریس عملی، فرهنگی و کتبی دانست و افزود: مولفه کتبی دارای 450 امتیاز و تدریس عملی و مولفه فرهنگی نیز هر کدام به طور جداگانه برخوردار از 275 امتیاز است.

وی، شرط قبولی اصلح در مرحله جبرانی را موفقیت آمیز گذراندن دوره­‌ها و کسب 65 درصد نمره کل آزمون از مجموع سه مولفه اعلام کرد.

عضو هیأت رئیسه دانشگاه فرهنگیان، آزمون جبرانی اصلح اسفند ماه سال جاری را شامل 70 سؤال و در چهار بخش تحلیل اخلاقی - تحولی، دانش موضوعی، دانش تربیتی و دانش تربیتی - موضوعی عنوان و یادآور شد: مؤلفه چندگزینه ‌ای آزمون، همچون سال‌های گذشته طراحی شده است.

مسؤول برگزار کننده آزمون اصلح، تصریح کرد: با توجه به شرایط آزمون جاری، مؤلفه عملکردی، به جای سؤالات تشریحی دارای سؤالات چندگزینه‌ای تحلیلی و سناریو محور خواهد بود.

وی، مجموع سؤالات در بخش تحلیل اخلاقی – تحولی را در قالب توانایی تحلیل موقعیت‌ تربیتی، اخلاقی و حل تعارض اخلاقی با توجه به حقوق، تکالیف و اسناد تحولی بر مبنای دروس مشترک دوره مهارت ‌آموزی 15 سؤال، شامل 10 سؤال چندگزینه ‌ای عادی و سناریو محور کوتاه و یک سناریوی بلند تربیتی با 5 سؤال موقعیت محور ذکر کرد و گفت: سؤالات در بخش دانش موضوعی نیز در قالب محتوای کتاب ‌های درسی در رشته ‌های آموزش ابتدایی و متوسطه با تأکید بر کتاب ‌های درسی نونگاشت و یا برنامه درسی و آیین نامه ‌های مرتبط با سایر رشته ‌های استخدامی، شامل 20 سؤال چند گزینه‌ای عادی و سناریو محور کوتاه طراحی شده است.

کچوئیان، در ادامه سؤالات در بخش دانش تربیتی را شامل دانش روانشناختی، آزمون ‌سازی، فنون و روش ‌های تدریس و کلاس درس از محتوای تولید شده برای پودمان ‌های دوره مهارت‌آموزی عنوان کرد و افزود: تعداد سؤالات در این بخش شامل 10 سؤال چند گزینه‌ای عادی و سناریو محور کوتاه است.

مسؤول برگزار کننده آزمون اصلح، تکیه بر دروس آموزشی دوره مهارت‌آموزی و محتوای کتاب‌ های راهنمای معلم و یا اسناد مرتبط با رشته تخصصی، شامل سنجش توانایی طراحی و تحلیل برنامه کلاسی، توانایی طراحی و ارزیابی فرصت ‌‌های یادگیری، توانایی طراحی و نقد سنجش یادگیری، طراحی تکالیف، تحلیل تدریس، رفع بدفهمی‌ و توانایی طراحی و نقد مدیریت کلاس به فراخور رشته تحصیلی را محور سؤالات آزمون جبرانی اصلح در بخش دانش تربیتی - موضوعی معرفی و اظهار داشت تعداد سؤالات در این بخش 25 سؤال، شامل 15 سؤال چندگزینه‌ای عادی و سناریو محور کوتاه و دو سناریوی بلند از موقعیت کلاسی و مدرسه‌ای مرتبط با رشته تحصیلی و 10 سؤال موقعیت ‌محور است.

عضو هیأت رئیسه دانشگاه فرهنگیان، حدود 25 سؤال آزمون را از نوع چند گزینه ‌ای عادی در سطوح شناختیِ دانش، درک و کاربرد دانست و تصریح کرد: 30 سؤال آزمون در قالب سناریوهای کوتاه و 15 سؤال نیز در قالب سه سناریوی موقعیت‌ محور بلند در سطوح شناختی بالاتر و مبتنی بر تحلیل، استدلال، تصمیم‌گیری و نقد ارائه خواهد شد.

وی، خطاب به مهارت آموزان شرکت کننده در آزمون جبرانی اصلح اسفند ماه سال جاری با اعلام شماره تلفن های 87751248 و 87751408 - 021 تنها حوزه پاسخگو به سؤالات را مرکز سنجش معاونت نظارت دانشگاه فرهنگیان دانست و تاکید کرد: اتخاذ هرگونه تصمیم و تغییر در راستای اجرای مؤلفه کتبی جبرانی اصلح از طریق نشانی https://cfu.ac.ir/marzyabi اطلاع رسانی خواهد شد.

کچوئیان، در پایان نشانی اینترنتی اعلام شده را به عنوان مرجع رسمی اصلح برای کسب آگاهی مهارت آموزان از اطلاعیه ‌های مرکز سنجش دانشگاه فرهنگیان معرفی و از مهارت آموزان خواست اخبار و اطلاعیه های مرتبط با آزمون جبرانی اصلح را از طریق پرتال دانشگاه فرهنگیان، وزارت آموزش و پرورش و خبرگزاری های معتبر دریافت کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: برنامه درسی دانشگاه آزمون اصلح دانشگاه فرهنگیان آزمون جبرانی اصلح دانشگاه فرهنگیان توانایی طراحی مهارت آموزان دانش تربیتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۸۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح ۵ گام ارتقای تعلیم و تربیت اجتماعی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا دهقانی اشکذری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در دیدار با فرمانده انتظامی استان یزد، دانشگاه آزاد اسلامی یزد را یک خانواده ۲۲هزار نفری با بیش از ۱۷ هزار و ۵۰۰ دانشجو، چهار هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز، یک‌هزار استاد و معلم و ۸۰۰ کارمند برشمرد و گفت: با انجام برنامه‌های فرهنگی در این دانشگاه، دانشجویان به ارزش‌های معنوی احترام می‌گذارند.

وی، ارتقای تعلیم و تربیت اجتماعی را شامل پنج گام اساسی برشمرد و عنوان کرد: گام نخست شامل تبیین عالمانه و حکیمانه است که دانشجو، استاد، خانواده و مدیران نظام باید آگاه شده و با فلسفه و اهداف این طرح آشنا شوند. در گام دوم، مشارکت هم‌افزای تمام بخش‌ها و نیرو‌ها در حوزه تعلیم وتربیت اجتماعی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد تبیین کرد: گام سوم شامل رصد و پایش مستمر است تا موانع برطرف شود. تعلیم و تربیت یک موضوع مقطعی و کوتاه مدت نیست. گام چهارم شامل مراقبت والدانه است، به این معنا که ما در حوزه تربیبت به یک نظام والدانه نیاز داریم. گام آخر شامل مواجه مقتدرانه با عوامل یا افرادی است که مانع از گسترش تربیت در بین دانشجویان می‌شوند.

دهقانی اشکذری ادامه داد: در اصل مواجه مقتدرانه ۲۰ درصد کل ساماندهی حجاب و عفاف را شامل می‌شود. این در حالی است که به علت نبود هم افزایی رسانه، سازمان‌ها و ارگان‌ها اکثریت کار بر روی دوش نیروی انتظامی است.
دکتر محمدرضا دهقانی اشکذری آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد را برای بهتر اجرا شدن این طرح و انجام وظیفه دینی و شرعی اعلام کرد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری گفت: حضرت آقا در بیانات خود با اینکه موضوعات مهمی در امور بین الملل و تحولات پیچیده جهانی داشتیم، بحث حجاب را از مسئولین مطالبه کردند که نشان از مهم بودن آن است.

حجت‌الاسلام حسن زارع متذکر شد: دشمن در صحنه نظامی مایوس شده و تنها امیدش در جنگ نرم و ترکیبی است. ما باید توجه داشته باشیم کار فرهنگی، طولانی مدت و نامحسوس است و باید آن را جدی گرفت و در نهایت طبق فرمایش قرآن هدایت و پذیرفتن مبانی اسلام برای شخص نامعلوم و خداوند از سرانجام کار افراد آگاه است.

وی قانون را برای اجتماع لازم دانست و گفت: جوامع مختلف با مذاهب و آیین‌های گوناگون به قانون احترام گذاشته و به آن پایبند می‌باشند بنابراین حجاب از منظر قانونی برای کسانی که در جامعه اسلامی زندگی می‌کنند رعایت آن لازم و با متخلفان برخورد قانونی می‌شود. اگر در انجام امر به معروف و نهی از منکر جدی بودیم معضلات اجتماعی به مراتب کاهش می‌یافت بنابراین کوتاهی پدران، مادران، معلمان و اساتید مشکل عدم رعایت حجاب در جوانان را به وجود آورده است و تنها راه حل این است که مردم وارد صحنه شوند و در رفع آن بکوشند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلانی استان یزد، نیروی انتظامی را از خود مردم و دارای روحیه معنوی و متفاوت از نظام شاهنشاهی دانست و گفت: ۴۵ سال از عمر انقلاب می‌گذرد و ما شاهدیم که نیروی انتظامی با همه مسئولیت‌های فراوانی که در حوزه امنیتی و اجتماعی داشته، اهتمام ویژه به مسائل فرهنگی جامعه نیز دارد.

فرمانده انتظامی استان یزد در این نشست گفت: طرح نور با هدف حفاظت از حریم عفاف و حجاب و ارزش‌های اصیل نظام اسلامی و برخورد قانونی با هنجارشکنانی که به حریم و حرمت ارزش‌های ایرانی و اسلامی مردم ایران تعدی می‌کنند، به اجرا گذاشته شده است.

سردار عباسعلی بهدانی‌فرد با تجلیل از دانشگاه آزاد اسلامی یزد به واسطه نداشتن موردی از دستگیری دانشجو در آشوب‌های سال قبل از همکاری و همراهی دانشگاهیان در اجرای موفق طرح نور قدردانی کرد.

وی ادامه داد: طرح نور از همان ابتدای اجرا با استقبال گسترده‌ای از سوی مردم متدین، شهیدپرور و ولایی استان همراه بوده است و در راستای اجرای طرح نور، مشکل خاصی تا این لحظه در سطح استان وجود نداشته است و تعداد انگشت‌شمار مورد کشف حجاب در سطح استان بوده که با تذکر و توجه ابتدایی پلیس برطرف شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • ۱۱۴ حافظ در آزمون ارزیابی و اعطای مدرک آذربایجان‌غربی شرکت کردند
  • رقابت داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش و EPT در دانشگاه آزاد اسلامی
  • ۱۱۴ حافظ در آزمون ارزیابی و اعطای مدرک آذربایجان غربی شرکت کردند
  • آزمون مدرک تخصصی قرآن کریم در استان سمنان برگزار شد
  • برگزاری آزمون کتبی تخصصی حفظ قرآن در سیستان وبلوچستان
  • تشریح ۵ گام ارتقای تعلیم و تربیت اجتماعی
  • حمایت دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از طرح نور
  • رقابت بیش از 8 هزار نفر فردا در آزمون استخدامی آموزش و پرورش